foto

Bianca Nele Rosetz

  • nar. 1972
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Reise nach Jerusalem
Tatort - Der Turm (TV film)
2012 Auf den zweiten Blick
Jezero žen
2004 Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
2001 Monstrum, Das
1997 Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)

TV seriály

2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Bittere Wahrheit (S05E02)
Eiskalter Mord (S05E01)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Schönheitsfehler (S04E06)
Nachtschwimmer (S04E05)
Familienglück (S04E04)
další epizody (6)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky