foto

Elena Irureta

  • nar. 30.7.1955 (65 let)
    Donostia-San Sebastián, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 ¡Adiós Etxebeste!
2016 Gernika
2014 A escondidas
2012 La boda
Maturita duchů
2010 Dobrou chuť
Filip a Leticia (TV film)
2009 Felicidad perfecta
2005 Vzhůru, Etxebeste!
2003 Její oči
2002 Rey de la granja, El
2001 Mi hijo Arturo
1999 Pecata minuta
Sobreviviré
1997 A ciegas
Airbag
1995 Hola, ¿estás sola?
Sálvate si puedes
1993 La madre muerta
Zrzavá veverka
1990 Anónimo... ¡vaya papelón!, El
1989 Ke arteko egunak
Mar es azul, El
1987 Monja alférez, La
1984 Fuego eterno

TV seriály

2021 Alma (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
2020 Madres. Amor y vida (TV seriál)
Luz (S02E13)
Once horas (S02E12)
Últimas voluntades (S02E11)
další epizody (13)
Vlast (TV seriál)
Mañana de domingo (E08)
Pan ensangrentado (E07)
Patrias y mandangas (E06)
další epizody (8)
Žáci Midasovi (TV seriál)
Válka (E06)
Rozdělení (E04)
Náhoda (E02)
další epizody (4)
2015 Algo que celebrar (TV seriál)
Allí Abajo (TV seriál)
2014 Ciega a citas (TV seriál)
El tiempo entre costuras (TV seriál)
Regreso al ayer (E11)
Los cuentos que no saben qué contar (E10)
2013 El tiempo entre costuras (TV seriál)
Un refugio en mitad de la tormenta (E07)
Amor y otras verdades (E01)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
Toledo (TV seriál)
2011 Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
2010 Los protegidos (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
El misterio del cadáver anunciado (S01E06)
El misterio del loro azul (S01E05)
El misterio de la escena del crimen (S01E04)
další epizody (6)
2008 Plan América (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky