foto

Ferry Oellinger

  • nar. 7.4.1959 (60 let)
    Linz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eisprung mit Papa (studentský film)
2012 Mord in bester Gesellschaft - Der Tod der Sünde (TV film)
2011 Alpská klinika: Záležitost srdce (TV film)
Eine ganz heiße Nummer
2008 Jaderná havárie: Den první (TV film)
2007 Molly & Mops (TV film)
2006 Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
Za tři dny umřeš
2002 Tajemství lásky (TV film)
1995 Liebe Lügen

TV seriály

2013 Janus (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Auf Kollisionskurs (S03E10)
další epizody (9)
2009 Franzi (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (13)
V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (7)
V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt kněze (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace