foto

Ferry Oellinger

  • nar. 7.4.1959 (61 let)
    Linz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Unsere Zeit wird kommen
2013 Eisprung mit Papa (studentský film)
2011 Alpská klinika: Záležitost srdce (TV film)
Eine ganz heiße Nummer
2008 Jaderná havárie: Den první (TV film)
2007 Molly & Mops (TV film)
2006 Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
Za tři dny umřeš
2002 Tajemství lásky (TV film)
1995 Liebe Lügen

TV seriály

2013 Janus (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2012 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Der Tod der Sünde (E10)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Elsa Gorger (S02E04)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Auf Kollisionskurs (S03E10)
další epizody (9)
2009 Franzi (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (13)
V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (7)
V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Der Alkotest (S04E05)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Späte Wahrheit (S01E13)
Ehrlich wärt am längsten (S01E12)
1999 Big Ben (TV seriál)
Smrt kněze (S04E03)

Host

TV pořady

2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky