foto

Jakob Seeböck

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Alpská klinika: Záležitost srdce (TV film)
Der Mann mit dem Fagott (TV film)
2008 Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
2007 Die Unheil bringende Krone (divadelní záznam)
Nous nous sommes tant hais (TV film)
2006 Die gefesselte Phantasie (divadelní záznam)
2005 Die Viertelliterklasse
Moisasurs Zauberfluch (divadelní záznam)
2004 Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam)
2002 Poppitz

TV seriály

2009 Die Lottosieger (TV seriál)
Macht 6 glücklich? (S01E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)

Dokumentární

2016 Mein Bezirk: Mein Meidling (TV film)

Host

TV pořady

2011 Hirn mit Ei - Oberg'scheit mit Walek & Brandl (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky