foto

Osric Chau

  • nar. 20.7.1986 (32 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skate God
Status Update
2017 Boone: The Bounty Hunter
2016 The Matchbreaker
2015 Beyond Redemption
Killing Poe
Temple
2014 Young Kieslowski, The
2012 Kde je Albert?
Pěsti ze železa
2011 Nejlepší hráč (TV film)
2009 2012
2008 Smrtící Kung Fu 1 (TV film)
Smrtící Kung Fu 2 (TV film)
2007 Dragon Boys (TV film)

TV seriály

2018 Lovci duchů (TV seriál)
Unfinished Business (S13E20)
2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Trouble is Bad (S02E09)
Little Guy, Black Hair (S02E08)
další epizody (9)
Lovci duchů (TV seriál)
War of the Worlds (S13E07)
2016 Demon X (TV seriál)
Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Fix Everything (S01E06)
Very Erectus (S01E05)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
All in the Family (S11E21)
2015 The Lees of Los Angeles (TV seriál)
2014 The 100 (TV seriál)
I Am Become Death (S01E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Captives (S09E14)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Holy Terror (S09E09)
Heaven Can't Wait (S09E06)
Devil May Care (S09E02)
další epizody (8)
2012 Halo 4 - film (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
A Little Slice of Kevin (S08E07)
What's Up, Tiger Mommy? (S08E02)
We Need to Talk About Kevin (S08E01)
další epizody (6)
2009 Rota (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Mister French Taste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace