foto

Hugh Fraser

  • nar. 7.10.1950 (68 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento anglický herec, jehož otcem je herec Ronald Fraser, je spíše k vidění v televizních než filmových rolích. Absolutně nejvíce jej proslavila kritiky a znalci velmi chválená role kapitána Hastingse v televizních adaptacích děl Agathy Christie HERCULE POIROT po boku Davida Sucheta.

Jeho manželkou je také herečka a to Belinda Ling, se kterou má jedinou dceru Lily. V minolosti jej bylo možno vidět v televizi např. ve 101 DALMATINŮ či KLETBA RŮŽOVÉHO PANTERA. Jinak se věnuje spíše divadelnímu herectví, kde sklízí převážně kladné ohlasy.

Petr "Avalon820" K.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tak složilis zvjozdy
2010 Jackboots on Whitehall
2004 Rukojmí ve zkumavce
2003 Chaos and Cadavers
Safety Tips for Kids (TV film)
2001 Ztracený prapor (TV film)
1997 Sharpovo Waterloo (TV film)
1996 101 dalmatinů
Sharpova mise (TV film)
Sharpovo obléhání (TV film)
1995 Sharpova bitva (TV film)
Sharpovo zlato (TV film)
1994 Sharpova rota (TV film)
Sharpova čest (TV film)
Sharpův nepřítel (TV film)
1992 Advocates II (TV film)
Vysoká hra patriotů
1990 Lorna Doone (TV film)
1988 Codename: Kyril (TV film)
Jack Rozparovač (TV film)
1986 Insurance Man, The (TV film)
1983 Kletba Růžového pantera
Nelly's Version (TV film)
1982 Misionář
Ohnivá liška
Umělcova smlouva
1979 Hanover Street
One Fine Day (TV film)
1977 Muž se železnou maskou (TV film)
Soupeři
1976 Hotel Ritz

TV seriály

2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
Velká čtyřka (S13E02)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
2003 Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Mezopotámii (S08E02)
Zlo pod sluncem (S08E01)
2000 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
1999 Badger (TV seriál)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Němý svědek (S06E04)
Vražda na golfovém hřišti (S06E03)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež klenotů v hotelu Grand Metropolitan (S05E08)
Zrcadlo mrtvého muže (S05E07)
Dobrodružství italského šlechtice (S05E05)
další epizody (7)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Gingerbread (S09E02)
1992 Hercule Poirot (TV seriál)
Vraždy podle abecedy (S04E01)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada lovecké chaty (S03E11)
Vražda na maškarním plese (S03E10)
Záhada španělské truhly (S03E08)
další epizody (9)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada na zámku Styles (S03E01)
Záhada Západní hvězdy (S02E09)
Únos ministerského předsedy (S02E08)
další epizody (10)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Sen (S01E10)
Křížový král (S01E09)
Podivná loupež (S01E08)
další epizody (9)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
1987 Intimate Contact (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
Yesterday's Dreams (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
Výkupné (TV seriál)
1984 Dravci (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Cloud Howe (TV seriál)
1981 Olympian Way, The (TV seriál)
Smuggler (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
1972 Rainbow (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace