foto

Brigitte Jaufenthaler

  • nar. 6.3.1961 (58 let)
    Innsbruck, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Silent Mountain
2012 Lilly Schönauer: Láska na druhý pohled (TV film)
2008 Alpská klinika: Touhy srdce (TV film)
2007 Místo činu: Smrtelná hamižnost (TV film)
Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
2006 Der Judas von Tirol (TV film)
Herzdamen (TV film)
Mrak
2001 Místo činu: Elvis žije (TV film)

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Der Besuch (S02E11)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Policista v lázních (S07E01)
1999 Big Ben (TV seriál)
Smrt na Hahnenkammu (S04E02)
1996 Big Ben (TV seriál)
Mezi přáteli (S01E03)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky