foto

Armin Assinger

  • nar. 7.6.1964 (55 let)
    Graz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hart an der Grenze (TV film)

TV seriály

2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Späte Rache (E10)
2009 Das Rennen (TV seriál)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)

Dokumentární

2008 Das Wunder von Wien (TV film)

Host

TV pořady

2018 Ich weiß alles! (TV pořad)
2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
2013 Die härtesten Jobs Österreichs (TV pořad)
Stöckl (TV pořad)
2008 Stöckl live (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)
1995 Lebens-Künstler (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky