foto

Michael Schwarzmaier

  • nar. 11.9.1940 (78 let)
    Frankfurt am Main, Hessen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Crossroads Revelation
2011 Blackout
Smrt v lepší společnosti: Poslední píseň (TV film)
2010 Habermannův mlýn
Hinter dem Vorhang (studentský film)
2009 Chiemgauer Volkstheater - Einmal Rentner, immer Rentner (divadelní záznam)
2008 Chiemgauer Volkstheater - Karriere auf der Alm (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - O’zapft is (divadelní záznam)
Das Geheimnis des Königssees (TV film)
2007 Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
2006 Kunstfehler (TV film)
2005 Der Tod kommt krass
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
Utta Danella: Měsíc na jezeře (TV film)
1997 Herz über Kopf (TV film)
1995 Coswig und Sohn (TV film)
Drei Frauen und (k)ein Mann (TV film)
1994 Vánoce s Willy Wuffem (TV film)
1987 Hepčí
1982 Tatort - So ein Tag... (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
1977 Tatort - Das stille Geschäft (TV film)
Unordnung und frühes Leid
1976 Münchnerinnen (TV film)
1975 Wie starb Dag Hammerskjöld? (TV film)
1974 Bettelprinzess, Die (TV film)
Macbett (TV film)
1973 Der Hausmeister (TV film)
Macbett (divadelní záznam)
1969 Die Dame vom Maxim (TV film)
1967 Der Tod des Präsidenten (TV film)

TV seriály

2019 Poldi & Drecksau (TV seriál)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2006 Lotta in Love (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
Russige Zeiten (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Dieb (S01E09)
Gespenstergeschichten (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1980 Felix und Oskar (TV seriál)
1978 Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace