foto

Robert Meyer

  • nar. 21.10.1953 (65 let)
    Bad Reichenhall, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tatort - Abgründe (TV film)
Und Äktschn!
2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
2007 Big Ben - Vídeňská krev (TV film)
Die Geschworene (TV film)
2004 Der Bestseller - Wiener Blut (TV film)
2002 Nacht über Edensloh (studentský film)
2001 Der Zerrissene (TV film)
2000 Jedermann (TV film)
1999 Kinder der Sonne (TV film)
Tach Herr Dokter - Der Heinz Becker Film
Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Wer liebt, dem wachsen Flügel...
1997 Zimní spáči
1995 Die Ameisenstraße
1992 Herr Ober!
1991 Wildfeuer
1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
1983 Professor Bernhardi (divadelní záznam)
1980 Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
1979 Povídky z Vídeňského lesa

TV seriály

2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Kaiser von Schexing, Der (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2012 Der Salon am Dienstag (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace