foto

Pia Baresch

  • nar. 9.1.1974 (45 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Her mit der Marie! (TV film)
2014 Die Fremde und das Dorf (TV film)
2013 Der Ruf der Pferde (TV film)
2010 Smrt v lepší společnosti: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
2009 Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung (TV film)
2006 Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
2003 Claras Schatz (TV film)
2002 Wasserfälle von Slunj, Die (TV film)
2001 J'ai tué Clémence Acéra
2000 Die Bergwacht - Duell am Abgrund (TV film)
1997 Business for Pleasure (TV film)
1995 Ich gelobe

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2014 Habsburkové proti Osmanům (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace