foto

Tatjana Velimirov

  • nar. 1977
    Capetown, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nord Nord Mord – Clüver und der tote Koch (TV film)
2008 Falco
2004 Kebab Connection
2002 Trautmann - Das letzte Hemd hat keine Taschen (TV film)

TV seriály

2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Real Beauty and the Beast (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace