foto

Heinz Trixner

  • nar. 21.6.1941 (79 let)
    St. Veit/Glan, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ich brauche euch (TV film)
2019 Nobadi
2018 Ein wilder Sommer – Die Wachausaga
Murer - Anatomie procesu
The Salzburg Story
2015 O bílém hadovi (TV film)
Poslední léto bohatých
2014 Tatort - Abgründe (TV film)
2013 Černá díra (TV film)
2010 Sotto il cielo di Roma (TV film)
Tag und Nacht
Utolér
2009 Geliebter Johann, Geliebte Anna (TV film)
2008 Daniel Käfer - Die Schattenuhr (TV film)
2006 Sen mého muže (TV film)
2005 Der Ranger (TV film)
2002 Family Affairs - Gier nach Glück (TV film)
Jan XXIII.: Papež míru (TV film)
Vaya con Dios
2001 Morgenland
2000 Polt muss weinen (TV film)
1999 Aimee a Jaguár
Nic než pravdu
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1997 14 Tage lebenslänglich
Buddies - Leben auf der Überholspur (TV film)
Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)
1996 Die Totale Therapie
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Herztöne (TV film)
1995 Inzest - Ein Fall für Sina Teufel (TV film)
Kopfjagd (TV film)
Riziko smrti (TV film)
1994 Alles außer Mord - Der Mann im Mond (TV film)
Doktor Mesmer
1991 Die Queen von Platte 8 (TV film)
1987 '38
1986 Wohin und zurück - Teil 3: Welcome in Vienna (TV film)
1979 Lebemann, Der (TV film)
1974 Die Kugel war Zeuge (TV film)
Frühlingsfluten (TV film)
Verurteilt 1910 (TV film)
1972 Der Hutmacher
Gewissensentscheidung (TV film)
1968 Moos auf den Steinen

TV seriály

2020 Freud (TV seriál)
Katharsis (E07)
2013 CopStories (TV seriál)
Oida? (S01E08)
Janus (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Francois Legrand (S04E07)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Drei Millionen Tote (S06E11)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Neue Perspektiven (S02E13)
1998 Siska (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Nebezpečný úkol (S04E13)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1978 Spannende Geschichten (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky