foto

Jürgen Schmidt

  • nar. 30.4.1938
    Bochum, Preußen, Německá říše
  • zem. 15.11.2004 (66 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Polizeiruf 110 - Memory (TV film)
Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Die Frau des Fleischers (TV film)
Polizeiruf 110 - Seestück mit Mädchen (TV film)
2000 Big Ben - Ideální svět (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Macht und ihr Preis (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug (TV film)
1999 Die Spesenritter (TV film)
Downhill City
1997 Gegen den Strom (TV film)
Rosamunde Pilcher: Vítr naděje (TV film)
1996 Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah (TV film)
Tatort - Schlaflose Nächte (TV film)
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
Grüß Gott, Genosse
1992 Tatort - Der Mörder und der Prinz (TV film)
1990 Kartoffeln mit Stippe (TV film)
1989 Geschenk des Himmels, Ein (TV film)
1986 Unverhoffte Glück, Das (TV film)
Zerbrochene Brücken (TV film)
Záměna (TV film)
1984 Gesichter des Schattens (TV film)
1982 Hambacher Frühling (TV film)
1981 Tatort - Katz und Mäuse (TV film)
Tatort - Slalom (TV film)
1975 Meine Sorgen möcht' ich haben
1972 Gladiatoren (TV film)
1971 Tatort - Exklusiv! (TV film)
1969 Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)
Im Auftrag der schwarzen Front (TV film)
1966 Die Gefangenen von Murano (TV film)

TV seriály

1994 Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Tücken des Alltags (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1988 Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Waldhaus (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Steinschlag (S01E23)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Turf (TV seriál)
Zwei schwarze Schafe (Geschichten aus Kalmüsel) (TV seriál)
1982 Familien-Bande (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1974 Aber Vati! (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)
1963 Fernfahrer (TV seriál)

Dokumentární

1997 Das Phantom von Bonn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace