foto

Sebastian Münster

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
2003 Das Siebte Foto
Liegen lernen
2000 Fandango
1999 Unschuldige Biester (TV film)
1998 Das vergessene Leben (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1997 Härtetest
1996 Und morgen fängt das Leben an (TV film)

TV seriály

2007 Das iTeam - Die Jungs an der Maus (TV seriál)
Kinder, Kinder (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
LiebesLeben (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Im Labyrinth (S08E18)
Das stärkere Gefühl (S08E17)
2004 Frech wie Janine (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky