foto

Ji-yeon Myeong

  • nar. 6.10.1975 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Geunyeoreul midji maseyo
2002 Hayanbang
2000 Skutečná fikce

TV seriály

2018 Hunnamjeongeum (TV seriál)
2017 Jeonsaenge wensudeul (TV seriál)
2016 Joeun saram (TV seriál)
2015 Widaehan jogangjicheo (TV seriál)
2014 Modoo da kimchi (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
2008 Kangcheok deul (TV seriál)
2005 Koma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky