foto

Maik Solbach

  • nar. 5.3.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chaos (studentský film)
2016 Am Ende
2015 Tatort - Hydra (TV film)
2014 Dárek bohů
Spielplatz
2011 Monkey Sandwich
2010 Letzte schöne Herbsttag, Der
Mein Leben im Off
2006 Emmino štěstí
2003 Místo činu: Kolín - Mateřská láska (TV film)
2001 Stiller Sturm (TV film)
1998 Frauen lügen nicht

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wer Wind sät (S16E18)
1999 Alma - A Show biz ans Ende (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky