foto

Maik Solbach

  • nar. 5.3.1972 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chaos (studentský film)
2016 Am Ende
2014 Dárek bohů
Spielplatz
2011 Monkey Sandwich
Unter den Händen
2010 Letzte schöne Herbsttag, Der
Mein Leben im Off
2006 Emmino štěstí
2001 Stiller Sturm (TV film)
1998 Frauen lügen nicht

TV seriály

2019 Vánoční tajemství (TV seriál)
Vítejte doma (E01)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Kopf oder Herz (S05E14)
2018 Falk (TV seriál)
2017 Rentnercops (TV seriál)
Immer wieder geht die Sonne auf (S02E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wer Wind sät (S16E18)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Abschied (S02E30)
2015 Místo činu (TV seriál)
Hydra (S46E03)
2003 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Mateřská láska (S34E07)
1999 Alma - A Show biz ans Ende (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky