foto

Erdal Tosun

  • nar. 9.4.1963
    Istanbul, Turecko
  • zem. 30.11.2016 (53 let)
    Istanbul, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Salur Kazan: Zoraki Kahraman
2016 Küçük Esnaf
Seytan Tüyü
2015 Bana Masal Anlatma
Dügün Dernek 2: Sünnet
Kara Bela
Öyle ya da Böyle
2013 Koğuş Akademisi
2011 Çalgi Çengi
2010 Pak panter
Rina
Çakallarla Dans
2009 Neşeli Hayat
Sonsuz
2008 Avanak kuzenler
Kurbanlık
2007 Kutsal Damacana
2006 Eve Dönüş
2005 Babam ve Oğlum
Divoká jízda na létajícím koberci
Gönül Yarasi
2004 G.O.R.A. - vesmírné manévry
Vizontele Tuuba
2003 Omerçip
2001 Vizontele
1995 Sokaktaki adam
1985 Mine

TV seriály

2014 Analı Oğullu (TV seriál)
2013 Bir Yastıkta (TV seriál)
2011 Üsküdar'a Giderken (TV seriál)
2010 Küstüm Çiçeği (TV seriál)
2009 Ramazan Güzeldir (TV seriál)
2008 Benim Annem Bir Melek (TV seriál)
Düğün Şarkıcısı (TV seriál)
2007 Fesupanallah (TV seriál)
Gönül Salıncağı (TV seriál)
2006 Bir Demet Tiyatro (TV seriál)
Felek Ne Demek? (TV seriál)
2005 Naciye'yi Kim Sevmez (TV seriál)
2003 En İyi Arkadaşım (TV seriál)
Havada Bulut (TV seriál)
2002 Azad (TV seriál)
Yarım Elma (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 5 maymun çetesi (TV seriál)
Yılan Hikayesi (TV seriál)
1993 Bir demet tiyatro (TV seriál)

TV pořady

2013 Arkadaşım Hoşgeldin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace