foto

Jean Howard

  • nar. 13.10.1910
    Longview, Texas, USA
  • zem. 20.3.2000 (89 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 B.O.R.N.
1944 Bermuda Mystery
1943 Claudia
1937 We're on the Jury
1936 The Final Hour
1935 Zlomená srdce
1933 Broadway to Hollywood
Tančící Venuše
The Prizefighter and the Lady
The Women in His Life
1930 Whoopee!

TV seriály

1983 Still the Beaver (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace