foto

Arsenio Hall

  • nar. 12.2.1956 (62 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Arsenio Hall sa narodil 12. februára 1956 v Clevelande, v štáte Ohio. Vystupoval ako kúzelník, keď bol ešte dieťa. Vyštudoval školu vo Warrensville Heights, v štáte Ohio v roku 1973. Neskôr sa presťahoval do Chicaga a potom Los Angeles, aby sa venoval kariére v komédiách.

V roku 1984 bol hlásateľom v krátko trvajúcej talk show Thicke of the Night. Arsenio bol pôvodný hlas Winstona Zeddemore v karikatúre The Real Ghostbusters v rokoch 1986 – 1987. Roku 1988 hral v komédii Cesta do Ameriky s Eddiem Murphym. Vzhľadom k tomu, že jeho talk show skončila, Hall predviedol veľa vystúpení v televízii.

marciano

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sandy Wexler
2009 Černej Dynamit
2008 Igor
2006 Scooby-Doo a piráti
2005 Proud Family Movie, The (TV film)
The Naked Brothers Band: The Movie
1994 Blankman
1989 Noci v Harlemu
1988 Cesta do Ameriky
1987 Amazonky na Měsíci
Uptown Comedy Express (TV film)

TV seriály

2018 All About The Washingtons (TV seriál)
2016 Lopez (TV seriál)
2011 Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Arsenio (TV seriál)
1986 The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Motown Revue Starring Smokey Robinson, The (TV seriál)

Dokumentární

2018 Jen další imigrant (TV seriál)
The Focus Group (E07)
2017 Americká 90. léta (TV seriál)
Gilbert
The 40 Year Journey of Marvin L. Winans
2010 Magic & Bird: A Courtship of Rivals (TV film)
2008 Be Funny - a.z.
Pioneers of Television (TV seriál)
2002 Diet Coke with Lemon Celebrates 40 Years of Laughter: At the Improv (TV film)
Inside TV Land: African Americans in Television (TV film)
Playboy: Inside the Playboy Mansion (TV film)
2001 A&E Biography: Patti LaBelle (TV film)
Comedy Store: The E! True Hollywood Story, The (TV film)
1998 Intimate Portrait: Josephine Baker (TV film)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
Soul Train's 25th Anniversary (TV film)
1992 In a New Light: A Call to Action in the War Against AIDS (TV film)
1989 Paula Abdul: Straight Up
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2016 Greatest Hits (TV pořad)
2015 WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad) - a.z.
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2011 GGN: Snoop Dogg's Double G News Network (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
2002 World's Greatest Commercials (TV pořad)
2000 The 52nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life (TV pořad)
1996 Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine (TV pořad)
1991 Party for Richard Pryor, A (TV pořad)
1989 Comic Relief III (TV pořad)
The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1986 Late Show, The (TV pořad)
1983 Thicke of the Night (TV pořad)
1980 Solid Gold (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2005 Other 23 Hours, The (TV film)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace