foto

Peter Handke

  • nar. 6.12.1942 (75 let)
    Griffen, Kärnten, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Krásné dny v Aranjuez - scénář, divadelní hra
2013 Hodina, ve které jsme o sobě nevěděli (divadelní záznam) - divadelní hra
Spílání publiku 2010 (divadelní záznam) - divadelní hra
1992 L'absence
1987 Nebe nad Berlínem
1985 Das Mal des Todes
1977 Die linkshändige Frau
1975 Chybný pohyb
1974 Kaspar (TV film) - divadelní hra

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1972 Strach brankáře při penaltě - kniha

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace