foto

Hye-rin Ryu

  • nar. 24.10.1984 (34 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ekseuten
2017 Simjangbakdong jojakgeuk
2016 Gutbai singgeul
Kongnamool
2015 Bugok hawai
2014 Bigmaechi
Jokgu wang
2011 Sunny

TV seriály

2019 Bingeui (TV seriál)
2018 Keopiya butakhae (TV seriál)
Michigessda, neoddaeme! (TV seriál)
2017 Kimgwajang (TV seriál)
Tukkapseu (TV seriál)
2016 Deobeulyu (TV seriál)
2014 Ilriitneun sarang (TV seriál)
Modeonpameo (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Sangnom talchoolgi (TV seriál)
2012 Gajokui tansaeng (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky