foto

Asunción Balaguer

  • nar. 8.11.1925 (93 let)
    Manresa, Barcelona, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Barcelona, nit d'hivern
2014 2/05
Huidas
2012 Jepice (amatérský film)
Luisa no está en casa
2011 Abstenerse agencias
2010 Ptáci z papíru
Vidas pequeñas
2009 Fuga de cerebros
2008 Enloquecidas
2007 My Way
2006 Cartas de Sorolla (TV film)
Películas para no dormir: La habitación del niño (TV film)
2005 Llaves de la independencia, Las
2004 Rosario
Trpké hrozny
2002 Días de boda
2001 Noches de Constantinopla, Las
Silencio roto
Sólo mía
Tú qué harías por amor
2000 Peixe-Lua
Sueño del caimán, El
Verdad si no miento, La
1999 Extraños
Las huellas borradas
1998 Evangelium zázraků aneb nový Jeruzalém
Paměti padlého anděla
1995 Casa en las afueras, Una
Felicidades Tovarich
La niña de tus sueños
Palomo cojo, El
1993 Cómo ser infeliz y disfrutarlo
Hombre de la nevera, El
Pták štěstí
1992 Largo invierno, El
1991 Cómo ser mujer y no morir en el intento
1990 Mad Monkey
Mujer de tu vida: La mujer infiel, La (TV film)
1988 Quimera
1987 Amor de ahora, El
1986 El Hermano bastardo de Dios
Lulú de noche
1985 La hora bruja
Pasaron los días
1982 Loca por el circo
1973 Otra imagen, La
1971 Melancolicas, Las
1969 Vzbouřenci
1967 Flash 05
1965 María Rosa
1963 Camino, El
1960 091 Policía al habla
1955 Canto del gallo, El
1952 Perseguidos

TV seriály

2015 Merlí (TV seriál)
2014 B&b, de boca en boca (TV seriál)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
Polseres vermelles (TV seriál)
2010 Alfonso, el príncipe maldito (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Bella Otero, La (TV seriál)
Guante blanco (TV seriál)
Maitena: Estados alterados (TV seriál)
2007 Familia Mata, La (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
Géminis, venganza de amor (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1996 Yo, una mujer (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Gloria nacional, Una (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
Truhanes (TV seriál)
1989 Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
Juncal (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1968 Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Dokumentární

2015 Tras Nazarin
1995 Un sueño de cine. Homenaje a Ana Belén (TV film)
1976 Mis encuentros con Dámaso Alonso y sus poemas
1968 Libro del buen amor, El

Host

TV pořady

2000 XIV premios Goya (TV pořad)
1997 XI premios Goya (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky