foto

Jamie Harris

  • nar. 15.5.1963 (56 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tudor St. John "Jamie" Harris je herec britského původu. Jedná se o syna herce Richarda Harrise. Má dva bratry, z čehož jeden se taktéž věnuje herectví (Jared Harris) a druhý je režisér (Damian Harris). 

Jamie se mu začalo říkat již v raném dětství. Jeho filmová kariéra odstartovala poté, co se objevil ve filmu VE JMÉNU OTCE. Následovalo mnoho vystoupení, jak na jevišti, tak na obrazovce. Jeho první cenu, konkrétně Drama League Award, mu přinesla na divadelních prknech role Patricka Marbera. Dále vyhrál The New York Independent Film Awards za svou roli v krátkometrážním filmu Speed for Thespians.

Objevil se ve filmech jako MRTVÝ MUŽ, KLETBA, MR. NICE či DOKONALÝ TRIK. Vidět ho můžeme i v jednom díle dobře známého seriálu AMERICAN HORROR STORY, kde ztvárnil nemilosrdného vraha Franklina.

Mrs.Blue

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lost Transmissions
2017 The Jade Pendant
2015 Knight of Cups
The Frontier
2014 Blood Ransom
2012 Two Jacks
2011 Bůh žehnej Americe
Lost Revolution
Zelený sršeň
2010 Errand_boy
Mr. Nice
2009 Knife Edge
Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
2006 Dokonalý trik
2005 Nový svět
2004 Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
2003 Kletba
2002 Love Story z Manhattanu
2001 Nebezpečné dluhy (TV film)
Ranaři
Subterrain
The Hire: Chosen
The Next Big Thing
Ztracený prapor (TV film)
2000 Speed for Thespians
Spěchej dál
Večeře po italsku
1999 Lost Son, The
Mrtvý muž
Tide
1998 Suicide, the Comedy
1997 Marie z Andělské zátoky
Touch Me
1996 Savage Hearts
1994 Princezna Caraboo
1993 Ve jménu otce

TV seriály

2019 Carnival Row (TV seriál)
2018 Take Two (TV seriál)
Shadows of the Past (E09)
2017 Making History (TV seriál)
The Shot Heard Round the World (E02)
V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
Word as Bond (S02E08)
Kingdom (TV seriál)
Thank You, Boys (S03E03)
Ritual (S03E02)
Shameless (TV seriál)
God Bless Her Rotting Soul (S08E03)
Where's My Meth? (S08E02)
2016 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Zpět v akci (S03E08)
2015 Kingdom (TV seriál)
The Demon Had a Spell (S02E07)
Happy Hour (S02E05)
2014 Kingdom (TV seriál)
King Beast (S01E10)
Flowers (S01E04)
Piece of Plastic (S01E03)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Bitva o Setauket (S01E10)
Proti sousedovi (S01E09)
Výzva (S01E08)
další epizody (6)
Castle na zabití (TV seriál)
V žáru (S06E11)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Město divů (TV seriál)
Na vrcholu světa (S02E06)
Ve víru změn (S02E05)
Na rozcestí (S02E04)
další epizody (5)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rudý tým 2 (S04E19)
2012 Underbelly (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Vetřelci v domě (S01E02)
Ve službách FBI (TV seriál)
Odpočítávání (S03E10)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Pilot (E01)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Odzbrojený a nebezpečný (S09E12)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Policejní zajíček (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace