foto

James Horan

  • nar. 14.12.1954 (63 let)
    Louisville, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Set Me Free: Vol. II
2013 Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
2012 An Old Man's Gold
Shrek's Thrilling Tales
2011 Night of the Living Carrots
2010 K Citizen
2008 Dying God
Last Meal
2007 Choose Connor
TV Face
2006 The Visitation
Vlajky našich otců
2005 Journeyman
2003 Bohové a generálové
2001 Song of the Vampire
2000 Black Rose, The
1998 Divoký Hollywood
Útok na ponorku II: Klamný cíl
1997 Allyson se dívá
1994 Pension hrůzy (TV film)
Scanner: Policajt
1984 Chattanooga Choo Choo

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
Krill (S01E06)
2014 Sonic Boom (TV seriál)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Není cesty ven (1. část) (S02E13)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S06E14)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Co udělala Kate (S02E09)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Tribunál (S06E19)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Delfská oblast (S02E26)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rázová vlna, část 2. (S02E01)
Rázová vlna, část 1. (S01E25)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Studená fronta (S01E10)
Setkání u Broken Bow (S01E01)
1999 Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Výhodný obchod (S03E13)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pekelným žárem (S05E15)
Před branami očistce (S05E14)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vpád 2/2 (S07E01)
Podezření (S06E22)
1983 Loving (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2002 Playboy Video Playmate Calendar 2003

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace