foto

Kristina Walter

  • nar. 18.4.1945 (73 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Das Gewinnerlos (TV film)
2013 Bella a rodinná pouta (TV film)
Wilsberg - Die Bielefeld-Verschwörung (TV film)
2012 Iron Sky
2011 Alles was recht ist - Sein oder Nichtsein (TV film)
Bloch - Inschallah (TV film)
2009 Místo činu: Kolín - Pokání (TV film)
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Eine wie keiner (TV film)
2007 Tatort - Das Ende des Schweigens (TV film)
Tell
Úplný idiot
2005 Schimanski - Hřích (TV film)
Wilsberg - Todesengel (TV film)
2003 Můj otec (TV film)
Tatort - 3 x schwarzer Kater (TV film)
1999 Heidfelds Entscheidung (TV film)
Sám proti zlu (TV film)
1997 Heimatgeschichten: Hellmuths letzte Worte (TV film)
1996 Rache ist süß (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Glück auf Kredit (TV film)
1993 Apfel im Moor (TV film)
Probefahrt ins Paradies
1991 Sisi und der Kaiserkuß
1988 Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Alles Verräter (S03E09)
2005 Pastewka (TV seriál)
1995 Frankenberg (TV seriál)
Jede Menge Leben (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Tisch und Bett (TV seriál)
Unter einer Decke (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
1986 Die Montagsfamilie (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace