foto

Heinz Reincke

  • nar. 28.5.1925
    Kiel, Německá říše
  • zem. 13.7.2011 (86 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Ein Abend mit Evelyn Hamann (TV film)
2000 Heimatgeschichten - O Tannenbaum (TV film)
Heimatgeschichten - Zwei süße Früchtchen (TV film)
Zwei Asse und ein König (TV film)
1998 Eine Frau mit Pfiff (TV film)
Heimatgeschichten - Glücksspiele (TV film)
1997 Geschichten aus der Heimat - Affenliebe (TV film)
Heimatgeschichten - Auf gute Nachbarschaft (TV film)
Heimatgeschichten: Hellmuths letzte Worte (TV film)
1996 Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
Heimatgeschichten - Sein letzter Fall (TV film)
Heimatgeschichten - Ungehörige Angehörige (TV film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
1993 König & Consorten (TV film)
Schlußabrechnung
1992 Heimatgeschichten - Wenn der Müllmann kommt (TV film)
1988 Ede und das Kind (TV film)
1987 Wer ist dran? (TV film)
1986 Geschichten aus der Heimat - Gift, Schnaps und Meeresleuchten (TV film)
Nägel mit Köpfen
1984 Nekonečný příběh
1983 Mensch, Berni (TV film)
Start ins Glück (TV film)
1981 Ein sturer Bock (TV film)
1980 Liebe bleibt nicht ohne Schmerzen (TV film)
1979 Kirche zu verkaufen (TV film)
1978 Hotel lásky v Tyrolích
Lady Dracula
Tři švédky v Tyrolích 2
1977 Preussenkorso 45-48 (TV film)
1976 Auch Mimosen wollen blühen
Dorothea Merz (TV film)
I ve smrti sami
1975 Der Geheimnisträger
Liebe mal so - mal so (Vergnügliches über ein altes Thema) (TV film)
1974 Lord z Barmbecku
1973 Crazy - total verrückt
Das fliegende Klassenzimmer
Die Reise nach Wien
Supi nad Aljaškou
Wenn jeder Tag ein Sonntag wär
1972 Ein Käfer gibt Vollgas
Immer Ärger mit Hochwürden
Kinderarzt Dr. Fröhlich
Meine Tochter - Deine Tochter
Stalo se na zámku Wildberg
1971 Die Lümmel von der ersten Bank – 6. Teil: Morgen fällt die Schule aus
Fluchtweg St. Pauli - Großalarm für die Davidswache
Hochwürden drückt ein Auge zu
Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli
Mein Vater, der Affe und ich
Rudi, benimm dich
1970 Der Feldherrnhügel (TV film)
Der Pfarrer von St. Pauli
Heintje - Einmal wird die Sonne wieder scheinen
Heintje - Mein bester Freund
Jedermann (TV film)
Passion eines Politikers (TV film)
1969 Auf der Reeperbahn nachts um halb eins
Heintje - Ein Herz geht auf Reisen
Most u Remagenu
1968 Der Arzt von St. Pauli
Polizeirevier 21 (TV film)
Zvláštní jednotka
1967 Brooklynský klub vrahů
Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn
1966 Adrian, der Tulpendieb
Apfelsinen (TV film)
Die Ballade von Peckham Rye (TV film)
1965 15 Jahre Frieden (TV film)
Die Flasche (TV film)
Die echten Sedemunds (TV film)
1964 Freddy, Tiere, Sensationen
Herrn Walsers Raben (TV film)
Wartezimmer zum Jenseits
1963 Heimweh nach St. Pauli
Unterm Birnbaum (TV film)
Warten auf Godot (TV film)
1962 Der rote Hahn (TV film)
Der tolle Tag (TV film)
Nejdelší den
1961 Ein Mond für die Beladenen (TV film)
1960 Der Untergang der 'Freiheit' (TV film)
Die Friedhöfe (TV film)
Faust
1959 Das Rennen (TV film)
Die Caine war ihr Schicksal (TV film)
1958 Der Dank der Unterwelt (TV film)
Nasser Asphalt
Penelope oder Die Lorbeermaske (TV film)
Pezzo, capopezzo e capitano
1957 Der 10. Mai
Helden (TV film)
Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
Tolle Nacht
1956 Ein Herz kehrt heim
So süß ist kein Tod (TV film)
1955 Das heiße Herz (TV film)
Straßenknotenpunkt (TV film)

TV seriály

2008 Oben ohne (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S02E06)
Die lästige Witwe (S02E05)
Der Herr der Insel (S02E04)
další epizody (6)
2007 Oben ohne (TV seriál)
Gas im Haus (S01E06)
Vater kommt (S01E05)
Judith und James (S01E04)
další epizody (6)
1995 Zwischen Tag und Nacht (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Baldur Blauzahn (TV seriál)
1989 Der Bastard (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kasse bitte! (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Weltreisende (S01E04)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Kurtheater Holtendiek (TV seriál)
Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen (TV seriál)
1982 Die Fischer von Moorhövd (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Vor Gericht seh'n wir uns wieder (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Fritz Muliar Schau (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Die Samtfalle (S01E23)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film) - a.z.
2008 Ein Abend für... (TV seriál) - a.z.
2005 Jennifer Nitsch - Tod einer Schauspielerin (TV film) - a.z.
1984 60 Millionen für Phantásien - Wie die 'unendliche Geschichte' ins Kino kam (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

1986 Der Hausmeister (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1979 Tritsch - Tratsch (TV pořad)
1969 Erkennen Sie die Melodie? (TV pořad)
Hereinspaziert ins neue Jahr - Silvester mit Heinz Conrads (TV pořad)
1962 Haifischbar (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky