foto

Manfred Steffen

  • nar. 28.6.1916
    Hamburg, Německá říše
  • zem. 22.1.2009 (92 let)
    Halstenbek, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Ich liebe meine Familie, ehrlich (TV film)
1997 Heimatgeschichten: Hellmuths letzte Worte (TV film)
1996 Atemlos durch die Nacht (TV film)
Ärzte: Die indische Ärztin - So lang ich leb' auf Erden (TV film)
1994 Felidae
Nachlaß, Der (TV film)
Ärzte - Die indische Ärztin: Die Heimkehr (TV film)
1992 Liebesreise des Herrn Matzke, Die
1991 Einer für alle (TV film)
Schönste Liebesgeschichte des Jahrhunderts, Die (TV film)
1989 Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
1988 Das Königsstechen (TV film)
1986 Lokomotive, Die (TV film)
1981 Gerechten, Die (TV film)
1978 Der große Karpfen Ferdinand und andere Weihnachtsgeschichten (TV film)
1976 Als wär's ein Stück von mir (TV film)
1975 Liebe mal so - mal so (Vergnügliches über ein altes Thema) (TV film)
1974 Nebel (TV film)
1973 Ein besserer Herr (TV film)
Gabriel (TV film)
1972 Hoopers letzte Jagd (TV film)
Nicht Lob - noch Furcht. Graf Galen, Bischof von Münster (TV film)
1968 Affäre Dreyfuss (TV film)
1967 Fräulein, Das (TV film)
Kampf um Kautschuk (TV film)
Palme im Rosengarten (TV film)
Unverbesserlichen und ihr Optimismus, Die (TV film)
1966 Der schwarze Freitag (TV film)
Die verlorenen Schuhe (TV film)
Drei Tage bis Mitternacht (TV film)
Geibelstraße 27 (TV film)
1964 Haben (TV film)
1963 Das kleine Hofkonzert - Musikalisches Lustspiel aus der Welt Carl Spitzwegs (TV film)
1962 Der Biberpelz (TV film)
1961 ...und wer küsst mich?
Mrtvé oči Londýna
Schau heimwärts, Engel (TV film)
1960 Ohne Gewissen (TV film)
Zeit und die Conways, Die (TV film)
Živnost paní Warrenové
1959 Der Mann, der sich verkaufte
Nacht vor der Premiere, Die
1958 Dr. Crippen lebt
Stahlnetz - Mordfall Oberhausen (TV film)
1957 Der Herzspezialist (TV film)
Tolle Nacht
1956 Skandal um Dr. Vlimmen
1955 Drei Tage Mittelarrest
La Brige und das Gesetz (TV film)
1954 Vater braucht eine Frau (TV film)
1952 Vater braucht eine Frau

TV seriály

1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Místo činu (TV seriál)
Die Zärtlichkeit des Monsters (S24E15)
Flucht nach Miami (S24E07)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Miss Molly Mill (TV seriál)
1964 Furcht und Elend des Dritten Reiches (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)
1959 Wer nicht hören will, muß fernsehen... (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Divadelní záznam

1958 Stunde der Wahrheit (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1960 Hallo, Paulchen! (TV pořad)
1959 Nicht zu ernst nehmen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky