foto

Eva-Maria Straka

  • nar. 14.1.1971 (50 let)
    Hainburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Das Geheimnis meiner Schwester (TV film)
Leer ist das Vogelhaus (studentský film)
2005 Doppelter Einsatz - Der Fluch des Feuers (TV film)
2003 Sitte - Hase & Igel, Die (TV film)
1999 Kubanisch rauchen
1997 Lieber reich und glücklich (TV film)
1995 Liebe Lügen
Polizeiruf 110 - Abgründe (TV film)

TV seriály

2007 Tlusťoch (TV seriál)
Stůl a lože (S02E04)
2005 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky