foto

Dušan Janičijevič

  • nar. 27.4.1932
    Gornje Grgure, Srbija, Jugoslávie
  • zem. 5.7.2011 (79 let)
    Gornje Grdure, Srbsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Optimisté
Šejtanov ratnik
2005 Motion Report
2004 Sen zimní noci
2002 Država mrtvih
1998 Ve službách legie
1995 Tamna je noć
Terasa na krovu
Treća sreća
1994 Vukovar
1993 Napadač (TV film)
Puh
Pun mesec nad Beogradom
Roda
Tri karte za Holivud
1992 Bulevar revolucije
Dezertér
Zweite Tod des Gregor Z., Der
1991 Noć u kući moje majke
Šaran
1990 Das Serbische Mädchen
Svaté město
1989 Atoski vrtovi - preobraženje
Boj na Kosovu
Nedeljom od devet do pet (TV film)
Seobe II
Čas zázraků
1988 Balkan ekspres 2
Kuća pored pruge
Nevlastní bratři
Suncokreti
1986 Bal na vodi
Vrenje (TV film)
1985 Dikij větěr
Kuca na pijesku
Všechno přebolí
Šest dana juna
1984 Kamiondžije opet voze
Nebezpečná stopa
Una
1983 Haló, taxi!
Ještě jednou
Mahovina na asfaltu
Pach těla
Veliki transport
Vzpoura v Timoku
1982 Nedeljni ručak
Savamala
Živeti kao sav normalan svet
1981 Berlin kaputt
Erogena zona
Gazija
Laf u srcu
Lov u mutnom
Pád Itálie
Sok od šljiva
Červený kůň
1980 Pozorišna veza
Rebel
Snovi, život, smrt Filipa Filipovića
Vreme, vodi
Zvláštní léčba
Čekatel na životní příležitost
1979 Gersla (TV film)
Poslední dostih
Rozohnění
1978 Kvar
Nezapomeňte na nás!
Okamžik
Podne
Tamo i natrag
Tygr
1977 Akce Stadión
Pes, který měl rád vlaky
1976 Hlídač pláže v zimním období
Nejdelší cesta
1975 Crvena zemlja
Dečak i violina
Doktor Mladen
Jediná cesta
1974 Potomak (TV film)
1973 Sluga (TV film)
Štićenik (TV film)
1972 Kavárenská zpěvačka
Pukovnikovica
1971 Bubašinter
Nesalomivi (TV film)
Čudo (TV film)
1970 Burdus
Hajducija (TV film)
Prirodna granica
Rekvijem
1969 Most
Oseka
Veliki dan
Vreme bez rata
1968 Bekstva
Delije
Pohod
Rozpor
Sve će to narod pozlatiti (TV film)
1967 Braca i sestre (TV film)
O svátcích
Posalji coveka u pola dva
1966 Hliněný holub
1965 Denovi na iskusenie
Klakson
Nepřítel
Old Surehand
Petrolejový princ
Po isti poti se ne vracaj
Člověk není pták
1964 Vrtlog
Žut
1963 Grad
1962 Kapi, vode, ratnici
Oklopni voz
1960 Kota 905
X-25 hlásí
Čtrnáct dní
1959 Dveře zůstanou otevřené
Tri Ane
1958 Rafal u nebo
1955 Obléhání Bělehradu
Solaja
1954 Stojan Mutikasa

TV seriály

2008 Gorki plodovi (TV seriál)
1996 Gore dole (TV seriál)
1995 Kraj dinastije Obrenović (TV seriál)
1990 Bolji život 2 (TV seriál)
1989 Balkan ekspres 2 (TV seriál)
Vreme čuda (TV seriál)
1987 Bolji život (TV seriál)
Vuk Karadžić (TV seriál)
1984 Pozorište u kući 5 (TV seriál)
1983 Kamiondžije 2 (TV seriál)
Mrtvi se ne vraćaju (TV seriál)
1980 Duvanski put (TV seriál)
Horký vítr (TV seriál)
Svetozar Marković (TV seriál)
Tren (TV seriál)
1978 Boško Buha (TV seriál)
1977 Najdolgiot pat (TV seriál)
1976 Povratak otpisanih (TV seriál)
1975 Grlom u jagode (TV seriál)
1973 Dobrodružství dalekého severu (TV seriál)
Naše priredbe (TV seriál)
1971 Ceo život za godinu dana (TV seriál)
1970 Levaci (TV seriál)
Ljubav na seoski način (TV seriál)
1969 Muzikanti (TV seriál)
1968 Naše priredbe (TV seriál)

Dokumentární

1997 Pavle Vuisic 1926-1988

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace