foto

Dušan Janičijević

  • nar. 27.4.1932
    Grgure-Blace, Srbsko, Jugoslávie
  • zem. 5.7.2011 (79 let)
    Grgure-Blace, Srbsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Optimisté
Šejtanov ratnik
2005 Motion Report
2004 Sen zimní noci
2002 Država mrtvih
1998 Ve službách legie
1995 Tamna je noc
Terasa na krovu
Treca sreca
1994 Vukovar
1993 Napadac (TV film)
Puh
Pun mesec nad Beogradom
Roda
Tri karte za Holivud
1992 Bulevar revolucije
Dezertér
Zweite Tod des Gregor Z., Der
1991 Noc u kuci moje majke
Saran
1990 Das Serbische Mädchen
Svaté město
1989 Atoski vrtovi - preobrazenje
Boj na Kosovu
Nedeljom od devet do pet (TV film)
Seobe II
Čas zázraků
1988 Balkan ekspres 2
Kuća pored pruge
Nevlastní bratři
Suncokreti
1986 Hey Babu Riba
Vrenje (TV film)
1985 Dikij větěr
Kuca na pijesku
Sest dana juna
Všechno přebolí
1984 Kamiondzije opet voze
Nebezpečná stopa
Una
1983 Haló, taxi!
Ještě jednou
Mahovina na asfaltu
Pach těla
Veliki transport
Vzpoura v Timoku
1982 Nedeljni rucak
Savamala
Ziveti kao sav normalan svet
1981 Berlin kaputt
Erogena zona
Gazija
Laf u srcu
Lov u mutnom
Pád Itálie
Sok od sljiva
Červený kůň
1980 Pozorisna veza
Rebel
Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica
Vreme, vodi
Zvláštní léčba
Čekatel na životní příležitost
1979 Gersla (TV film)
Poslední dostih
Rozohnění
1978 Kvar
Nezapomeňte na nás!
Okamžik
Podne
Tamo i natrag
Tygr
1977 Akce Stadión
Pes, který měl rád vlaky
1976 Hlídač pláže v zimním období
Nejdelší cesta
1975 Crvena zemlja
Decak i violina
Doktor Mladen
Jediná cesta
1974 Potomak (TV film)
1973 Sluga (TV film)
Štićenik (TV film)
1972 Kavárenská zpěvačka
Pukovnikovica
1971 Bubasinter
Cudo (TV film)
Nesalomivi (TV film)
1970 Burdus
Hajducija (TV film)
Prirodna granica
Rekvijem
1969 Most
Oseka
Veliki dan
Vreme bez rata
1968 Bekstva
Delije
Pohod
Rozpor
Sve ce to narod pozlatiti (TV film)
1967 Braca i sestre (TV film)
O svátcích
Posalji coveka u pola dva
1966 Hliněný holub
1965 Denovi na iskusenie
Klakson
Nepřítel
Old Surehand
Petrolejový princ
Po isti poti se ne vracaj
Člověk není pták
1964 Vrtlog
Žut
1963 Grad
1962 Kapi, vode, ratnici
Oklopni voz
1960 Kota 905
X-25 hlásí
Čtrnáct dní
1959 Dveře zůstanou otevřené
Tri Ane
1958 Rafal u nebo
1955 Obléhání Bělehradu
Solaja
1954 Stojan Mutikasa

TV seriály

2008 Gorki plodovi (TV seriál)
1996 Gore dole (TV seriál)
1995 Kraj dinastije Obrenovic (TV seriál)
1990 Bolji zivot 2 (TV seriál)
1989 Balkan ekspres 2 (TV seriál)
Vreme cuda (TV seriál)
1987 Bolji zivot (TV seriál)
Vuk Karadzic (TV seriál)
1984 Pozoriste u kuci 5 (TV seriál)
1983 Kamiondzije 2 (TV seriál)
Mrtvi se ne vracaju (TV seriál)
1980 Duvanski put (TV seriál)
Horký vítr (TV seriál)
Svetozar Markovic (TV seriál)
Tren (TV seriál)
1978 Bosko Buha (TV seriál)
1977 Najdolgiot pat (TV seriál)
1976 Povratak otpisanih (TV seriál)
1975 Grlom u jagode (TV seriál)
1973 Dobrodružství dalekého severu (TV seriál)
Nase priredbe (TV seriál)
1971 Ceo zivot za godinu dana (TV seriál)
1970 Levaci (TV seriál)
Ljubav na seoski nacin (TV seriál)
1969 Muzikanti (TV seriál)
1968 Nase priredbe (TV seriál)

Dokumentární

1997 Pavle Vuisic 1926-1988

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace