foto

Jaime Zevallos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Duke
Sarah Q
Sweet Darling
2017 The Summoning
2016 Ghost and the Whale, The
2015 American Sharia
Call Me King
Knuckleheads
Me You and Five Bucks
2014 Killing Frisco
2011 Maria My Love
2007 Policajti z Rena
2006 Double Down
1999 Krvavé léto v New Yorku

TV seriály

2020 Dobrý boj (TV seriál)
The Gang Goes to War (S04E05)
2019 Cloak & Dagger (TV seriál)
Level Up (S02E10)
Two Player (S02E08)
Shadow Selves (S02E03)
2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
Colony Collapse (S01E10)
Back Breaker (S01E09)
Suicide Sprints (S01E02)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
Child Care (S01E06)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Dočká se pomsty (S05E10)
2014 Inteligence (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Eye of the Deep (S02E05)
Ghost of a Flea (S02E02)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Ablation (S05E08)
2011 Off the Map (TV seriál)
On the Mean Streets of San Miguel (E04)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Code 4 (S03E04)
2010 Dr. House (TV seriál)
Drobné oběti (S07E08)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Miracle Job (S01E04)
Ingles Ya! (TV seriál)
2006 Jericho (TV seriál)
Fallout (S01E02)
The Bedford Diaries (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)
2004 Secretos (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky