foto

Philipp Moog

  • nar. 29.8.1961 (59 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lang lebe die Königin (TV film)
2017 Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachtdienst (TV film)
2015 Engel der Gerechtigkeit - Geld oder Leben (TV film)
2014 Tatort - Der Wüstensohn (TV film)
2013 Weniger ist mehr (TV film)
2012 Láska s vůní máty (TV film)
2011 Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
Pomsta Kasandry (TV film)
2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
Léto v Kapském městě (TV film)
2009 Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung (TV film)
Meine wunderbare Familie - Alle unter einem Dach (TV film)
Tierisch verliebt (TV film)
2008 Alpská klinika: Touhy srdce (TV film)
Friedliche Zeiten
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
2007 Alpská klinika II (TV film)
Angsthasen (TV film)
Ein Paradies für Pferde (TV film)
Místo činu - Prst (TV film)
Sperling und die kalte Angst (TV film)
Tatort - Bienzle und die große Liebe (TV film)
2006 Kunstfehler (TV film)
2005 Marias letzte Reise (TV film)
Místo činu - Jenom hra (TV film)
Rosamunde Pilcher: Plachetnice lásky (TV film)
Sperling und der Fall Wachutka (TV film)
Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
Zamilovaný kněz (TV film)
2004 Sperling und die letzte Chance (TV film)
2003 Nach so vielen Jahren (TV film)
Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
2002 Der Bestseller - Mord auf italienisch (TV film)
Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)
2001 Heidi
Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Sperling und das Krokodil im Müll (TV film)
Vera Brühne (TV film)
2000 Das Traumschiff - Olympia 2000 (TV film)
Der Nebelmörder - Schatten über der Stadt (TV film)
Eine Hand schmiert die andere (TV film)
1999 Menschenjagd (TV film)
Nancherrow (TV film)
SOS Barracuda: Ruleta se smrtí (TV film)
Typisch Ed! (TV film)
1997 Coming In (TV film)
Nebojácný Monty
S.O.S. Barracuda (TV film)
1996 Hochwürdens Ärger mit dem Paradies (TV film)
1995 Unvergeßliches Wochenende... in Kanada, Ein (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)
1992 Schuldlos schuldig (TV film)
1988 Herbstmilch
1984 Der Lehrer und andere Schulgeschichten (TV film)
Malá bubenice

TV seriály

2021 Kanzlei Berger (TV seriál)
Die ganze Wahrheit (E07)
2017 Wilsberg (TV seriál)
Straße der Tränen (E55)
2015 Hubert a Staller (TV seriál)
Das Haus am Moor (S04E14)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Nervenkrieg (S09E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Velký návrat (S18E06)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Angelika Schnell (S03E10)
Policie Hamburk (TV seriál)
Schatzsuche (S06E09)
Das Duo (TV seriál)
Liebe und Tod (E22)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Victor Zacharias (S02E08)
Laura Czerny (S02E05)
Elsa Gorger (S02E04)
další epizody (5)
V podezření (TV seriál)
Laufen und Schiessen (E15)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Graziella Bracci (S01E10)
Laszlo Urban (S01E09)
Sonja Horvath (S01E06)
další epizody (6)
Soko Vídeň (TV seriál)
Wettlauf mit dem Tod (S04E13)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Meine wunderbare Familie (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Kdo jednou lže… (S13E02)
Wilsberg (TV seriál)
Filmriss (E22)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt na psychiatrii (S03E04)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt v křoví (S02E06)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Kaskadér (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Vera Wesskamp (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Mutprobe (S01E11)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1995 Verbrechen, die Geschichte machten

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
2001 Sperling und das Krokodil im Müll (TV film)

TV seriály

1996 SK Babies (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Die Insider (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky