foto

Philipp Moog

  • nar. 29.8.1961 (58 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachtdienst (TV film)
Wilsberg - Straße der Tränen
2015 Engel der Gerechtigkeit - Geld oder Leben (TV film)
2014 Tatort - Der Wüstensohn (TV film)
2013 Weniger ist mehr (TV film)
2012 Láska s vůní máty (TV film)
2011 Das Duo - Liebe und Tod (TV film)
Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
Pomsta Kasandry (TV film)
2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
Léto v Kapském městě (TV film)
Unter Verdacht - Laufen und Schiessen (TV film)
2009 Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung (TV film)
Meine wunderbare Familie - Alle unter einem Dach (TV film)
Tierisch verliebt (TV film)
2008 Alpská klinika: Touhy srdce (TV film)
Friedliche Zeiten
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Wilsberg - Filmriss (TV film)
2007 Alpská klinika II (TV film)
Angsthasen (TV film)
Ein Paradies für Pferde (TV film)
Místo činu - Prst (TV film)
Sperling und die kalte Angst (TV film)
Tatort - Bienzle und die große Liebe (TV film)
2006 Kunstfehler (TV film)
2005 Marias letzte Reise (TV film)
Místo činu - Jenom hra (TV film)
Rosamunde Pilcher: Plachetnice lásky (TV film)
Sperling und der Fall Wachutka (TV film)
Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
Zamilovaný kněz (TV film)
2004 Sperling und die letzte Chance (TV film)
2003 Nach so vielen Jahren (TV film)
Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
2002 Der Bestseller - Mord auf italienisch (TV film)
Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)
2001 Heidi
Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Sperling und das Krokodil im Müll (TV film)
Vera Brühne (TV film)
2000 Das Traumschiff - Olympia 2000 (TV film)
Der Nebelmörder - Schatten über der Stadt (TV film)
Eine Hand schmiert die andere (TV film)
1999 Menschenjagd (TV film)
Nancherrow (TV film)
SOS Barracuda: Ruleta se smrtí (TV film)
Typisch Ed! (TV film)
1997 Coming In (TV film)
S.O.S. Barracuda (TV film)
Story von Monty Spinnerratz, Die
1996 Hochwürdens Ärger mit dem Paradies (TV film)
1995 Unvergeßliches Wochenende... in Kanada, Ein (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)
1992 Schuldlos schuldig (TV film)
1988 Herbstmilch
1984 Der Lehrer und andere Schulgeschichten (TV film)
Malá bubenice

TV seriály

2013 Kobra 11 (TV seriál)
Velký návrat (S18E06)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Meine wunderbare Familie (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Kdo jednou lže… (S13E02)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt na psychiatrii (S03E04)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt v křoví (S02E06)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Kaskadér (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Vera Wesskamp (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Mutprobe (S01E11)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1995 Verbrechen, die Geschichte machten

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
2001 Sperling und das Krokodil im Müll (TV film)

TV seriály

1996 SK Babies (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Die Insider (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace