foto

Julia Schmidt

  • nar. 6.8.1973 (47 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Polizeiruf 110: Der Tag wird kommen (TV film)
2011 Der Duft von Holunder (TV film)
2009 Tierisch verliebt (TV film)
2008 Freundschaften und andere Neurosen (TV film)
Immer Wirbel um Marie (TV film)
Tatort - Und Tschüss (TV film)
2007 Hochzeit um jeden Preis (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
2005 Die Bluthochzeit
Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
Tatort - Im Alleingang (TV film)
2004 Tatort - Verlorene Töchter (TV film)
Tatort - Todesbande (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
Místo činu: Hamburg - Bez slitování (TV film)
Místo činu: Hamburg - Nájemníci (TV film)
2002 Místo činu: Hamburg - Inkognito (TV film)
Místo činu: Hamburg - Pasažér (TV film)
2001 Láska mého života (TV film)
Místo činu: Hamburg - Exil (TV film)
Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)

TV seriály

2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Rettung (S04E11)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Ausgespielt (S04E03)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Querschläger (E03)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Klingelingeling (S03E05)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2006 Otec Braun (TV seriál)
Neviditelný důkaz (E07)
2000 Bella Block (TV seriál)
Blinde Liebe (E08)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Der Laden (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky