foto

Jean Boffety

  • nar. 7.6.1925
    Chantelle, Francie
  • zem. 25.6.1988 (63 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 En pleine forme
1988 Doux amer
Makom L'Yad Hayam
1986 Mort un dimanche de pluie
1985 Folie suisse
1984 Horko
L'aide-mémoire (TV film)
1983 Edith a Marcel
Garçon !
1982 By Design
Probuď se špione
Četník a četnice
1981 Croque la vie
Jedni a druzí
1980 Věž rukojmí (TV film)
Špatný syn
1979 Dizengoff 99
Kvintet
Le pull-over rouge
1978 Docela obyčejný příběh
Lulu (TV film)
Motýl na rameni
Rozhněvaný muž
Seize ans de Jérémy Millet, Les
1977 Krajkářka
1976 Enfin
Journey
Mado
Mords pas, on t'aime
1975 Bláznivá na zabití
Eliza's Horoscope
Noces de porcelaine, Les
1974 Bicots-negres vos voisins, Les
Vincent, François, Paul a ti druzí...
Zloději jako my
1973 Moi y'en a vouloir des sous
Číňané v Paříži
1972 Caïds, Les
César a Rosalie
Každý je hezký, když je ušlechtilý
Život plný malérů
1971 Rumový bulvár
Saut de l'ange, Le
Un peu, beaucoup, passionnément...
1970 Act of the Heart
Věci života
1969 Velká láska
1968 Ho!
Je t'aime, je t'aime
Tma přede mnou, tma za mnou
Vivre la nuit
1967 Dobrodruzi
Oi voskoi
Třináctý rozmar
1966 Avec la peau des autres
Jen když jsme zdrávi
Un monde nouveau
1965 Jojo
Les Grandes gueules
dernier matin d'Alexandre Pouchkine, Le
1964 Contre point
Yeux cernés, Les
1963 Au coeur de la vie
Krásný život
1962 Chickamauga
Dame à la longue vue, La
Soví řeka

TV seriály

1964 The Twilight Zone (TV seriál)
An Occurrence at Owl Creek Bridge (S05E22)

Dokumentární

1978 Et il voulut être une femme
1967 Daleko od Vietnamu
1966 Qui êtes-vous Polly Maggoo ?
1961 Thaumetopoea, la vie des chenilles processionnaires du pain et leur extermination contrôlée

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace