foto

Michael Kreihsl

  • nar. 14.4.1958 (60 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Egon Schiele
2015 Tatort - Deckname Kidon (TV film)
2010 Poll
2008 Falco
2005 Místo činu: Spící kráska (TV film)
2003 Jetzt erst recht (TV film)
Ravioli
1998 Suzie Washington
1993 Halbe Welt
1991 Hund und Katz
1990 Arbeitersaga: April 1945 - Das Plakat (TV film)

TV seriály

2015 Altes Geld (TV seriál)
Der Biber (E05)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Familienbande (E03)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace