foto

Michael Kreihsl

  • nar. 14.4.1958 (62 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vier Saiten (TV film)
2017 Divoká myš
2016 Egon Schiele
2015 Tatort - Deckname Kidon (TV film)
2010 Poll
2008 Falco
2005 Místo činu: Spící kráska (TV film)
2003 Jetzt erst recht (TV film)
Ravioli
1998 Suzie Washington
1993 Halbe Welt
1991 Hund und Katz
1990 Arbeitersaga: April 1945 - Das Plakat (TV film)

TV seriály

2015 Altes Geld (TV seriál)
Der Biber (E05)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Familienbande (E03)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Das Ultimatum (S01E02)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)

Dokumentární

1989 Auf dem Weg

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie