foto

Paul Almond

  • nar. 26.4.1931
    Montreal, Quebec, Kanada
  • zem. 9.4.2015 (83 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 The Dance Goes On
1987 Captive Hearts
1981 Ups & Downs
1980 Konečný úkol
1979 S vyloučením veřejnosti (TV film)
1976 Journey
1970 Act of the Heart
1968 Isabel
1964 Záhadný kontraband
1963 The Labyrinth
1961 Macbeth (TV film)
1960 Shadow of a Pale Horse (TV film)

TV seriály

1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 On Camera (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

2012 56 Up (TV film)
2005 49 Up (TV film)
1964 Seven Up! (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 The Dance Goes On
1981 Ups & Downs
1976 Journey
1970 Act of the Heart
1968 Isabel

TV seriály

1960 Festival (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1954 On Camera (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1960 Shadow of a Pale Horse (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

1994 Freedom Had a Price

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky