foto

Rad Lazar

  • nar. 23.7.1968 (50 let)
    Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Dveře dokořán
2005 Mnichov
2004 Little Scars
2003 Hlavní podezřelý: Poslední svědek (TV film)
2001 Russian Bride, The (TV film)
2000 24 Hours in London
1997 Police 2020

TV seriály

2008 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2005 Afterlife (TV seriál)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2002 Strange (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Nežádoucí (S07E01)
1999 Bad Girls (TV seriál)
DDU (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)

Dokumentární

2004 Vesmírná Odysea - Putování po planetách (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace