foto

Saskia Fischer

  • nar. 1966
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Unter anderen Umständen – Tod eines Stalkers
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
Der Weihnachtsmuffel (TV film)
2009 Fünf Tage Vollmond (TV film)
2008 Tatort - Und Tschüss (TV film)
2007 Tatort - Investigativ (TV film)
Tatort - Liebeshunger (TV film)
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)
Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
Tatort - Schattenspiel (TV film)
2005 Die Unlösbaren Fälle des Herrn Sand (TV film)
Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
Tatort - Im Alleingang (TV film)
2004 Tatort - Verlorene Töchter (TV film)
Tatort - Todesbande (TV film)
2003 Chci tě (TV film)
Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
Místo činu: Hamburg - Bez slitování (TV film)
Místo činu: Hamburg - Nájemníci (TV film)
Nachts werden wir erwachsen (studentský film)
2002 Místo činu: Hamburg - Inkognito (TV film)
2001 Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (TV film)

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Paulas Sommer (TV seriál)
Ich liebe euch alle! (E13)
Ich habe Angst! (E12)
Mach's gut, Morning Star! (E11)
další epizody (13)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky