foto

Achim Reichel

  • nar. 28.1.1944 (76 let)
    Wentorf, Schleswig-Holstein, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Va Banque
1966 Hurra, die Rattles kommen

TV seriály

1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Bananas (TV seriál)

Dokumentární

2018 Der Sound der 68er - Von Janis Joplin bis Udo Jürgens (TV film)
Die verrückten 68er - Ein Jahr verändert unsere Welt (TV film)

Host

TV pořady

1976 Plattenküche (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky