foto

Thomas Gimbel

  • nar. 2.2.1966 (54 let)
    Mannheim, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Phantomschmerz
2016 Jak napálit banku
2013 Turbo a Tacho (TV film)
2010 Císařovy nové šaty (TV film)
Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
2009 Keine Angst (TV film)
2008 Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
Robin Pilcher: Projekt láska (TV film)
2007 Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Der brave Mann denkt an sich selbst zuletzt
Žáby k zulíbání 2
2006 Im Namen der Braut (TV film)
Vlak smrti (TV film)
2005 Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
Tatort - Todesengel (TV film)
2004 Drechslers zweite Chance (TV film)
Můj bratr je pes
2002 Liebesdienste (studentský film)
Zweikampf (TV film)
2001 Der Zimmerspringbrunnen
Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Halt mich fest! (TV film)
Láska, prachy, láska
Princezna a bojovník
www.maedchenkiller.de - Todesfalle Internet (TV film)
1999 Late Show
Silverstar

TV seriály

2015 … und dann noch Paula (TV seriál)
2008 WunderBar (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Pohřbený zaživa (S13E09)
2006 LadyLand (TV seriál)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
2004 Frech wie Janine (TV seriál)
Schillerstraße (TV seriál)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Relative Strangers (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stínový bojovník (S03E13)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Stopařka (S03E03)
1997 Das Amt (TV seriál)
Die Camper (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Ladykracher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky