foto

Rosa Diletta Rossi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Croce e delizia
2018 Rocco Chinnici (TV film)
2017 Fortunata
2014 Per amore del mio popolo (TV film)
2010 Mia madre (TV film)

TV seriály

2018 Carlo & Malik (TV seriál)
Nevyřízené záležitosti: Část 2 (E12)
Nevyřízené záležitosti: Část 1 (E11)
Skryté pravdy (E10)
další epizody (12)
2017 Sorelle (TV seriál)
Suburra: Krvavé předměstí (TV seriál)
Cani arrabbiati (S01E03)
2012 Questo nostro amore (TV seriál)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
2009 Palermo (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky