foto

Mario Machado

  • nar. 22.4.1935
    Shanghai, Čína
  • zem. 4.5.2013 (78 let)
    West Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Jak dobýt Hollywood...
1995 Casas de fuego
1994 Without Warning (TV film)
1993 RoboCop 3
1991 Vyměněné osudy (TV film)
1990 RoboCop 2
1988 Jack Rozparovač se vrací
1987 RoboCop
1986 Triplecross (TV film)
1985 Eliášův oheň
Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)
Streets of Justice (TV film)
1983 Létající oko
1980 The Kids Who Knew Too Much (TV film)
1979 Concorde - Letiště 1979
Suicide's Wife, The (TV film)
1978 Rescue from Gilligan's Island (TV film)
1977 Ach, Bože
1973 Great American Beauty Contest, The (TV film)
1972 Banacek (TV film)
1971 Brianova píseň (TV film)
Death Takes a Holiday (TV film)

TV seriály

2003 Business World News (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v jazzovém klubu (S01E13)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1967 Medix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace