foto

Michael Patrick O'Brien

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Sword of Trust

TV seriály

2019 A.P. Bio (TV seriál)
J'Accuse (S02E05)
Wednesday Morning, 8 AM (S02E03)
2018 A.P. Bio (TV seriál)
Pilot: Catfish (S01E01)

TV pořady

2013 The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
2011 7 Minutes in Heaven (TV pořad)
2008 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šprtky to chtěj taky
2015 Staten Island Summer

TV seriály

2016 Muž hledá ženu (TV seriál)
Cactus (S02E07)
2011 Portlandia (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
Kunuk Uncovered (S01E02)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 A.P. Bio (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2018 A.P. Bio (TV seriál)
Drenching Dallas (S01E13)
Walleye (S01E12)
Eight Pigs and a Rat (S01E11)
další epizody (13)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 A.P. Bio (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 65. Emmy Awards (TV pořad)
2011 7 Minutes in Heaven (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace