foto

Noël Wells

  • nar. 23.12.1986 (33 let)
    San Antonio, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Happy Anniversary
Old Haunt
Pařiči
2017 Infinity Baby
Mr. Roosevelt
The Incredible Jessica James
The Mad Ones
2016 Dreamland
2013 Forev
2012 Pětadvacetiboj

TV seriály

2020 Star Trek: Lower Decks (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Graig od potoka (TV seriál)
2017 Elena z Avaloru (TV seriál)
Realm of the Jaquins (S01E22)
Mistr amatér (TV seriál)
Buona Notte (S02E10)
2016 Americký táta (TV seriál)
Fight and Flight (S14E02)
2015 Mistr amatér (TV seriál)
Finále (S01E10)
Rána (S01E09)
Staří lidé (S01E08)
další epizody (7)
2013 The Awesomes (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Mr. Roosevelt
2013 Forev

Režijní filmografie

Filmy

2017 Mr. Roosevelt

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2019 Live or Failure

Host

TV pořady

2015 An SNL Christmas 2015 (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)