foto

Noël Wells

  • nar. 23.12.1986 (32 let)
    San Antonio, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Happy Anniversary
Old Haunt
Pařiči
2017 Infinity Baby
Mr. Roosevelt
The Incredible Jessica James
The Mad Ones
2016 Dreamland
2013 Forev
2012 Pětadvacetiboj

TV seriály

2018 Graig od potoka (TV seriál)
2017 Master of None (TV seriál)
Buona Notte (S02E10)
2016 Americký táta (TV seriál)
Fight and Flight (S14E02)
2015 Master of None (TV seriál)
Finale (S01E10)
Mornings (S01E09)
Old People (S01E08)
další epizody (7)
2013 Awesomes, The (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

TV pořady

2015 An SNL Christmas 2015 (TV pořad) - a.z.
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Mr. Roosevelt
2013 Forev

Režijní filmografie

Filmy

2017 Mr. Roosevelt
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace