foto

Bill Macy

  • nar. 18.5.1922 (97 let)
    Revere, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Early Bird (TV film)
2004 Přežít Vánoce
1999 Přeber si to
1992 Me, Myself and I
1991 Doktor
1990 Zátiší Summit Bluff
1987 Perry Mason: Případ zavražděné madam (TV film)
1985 Doktorem proti své vůli
Filmový sen
1983 Hotel (TV film)
1982 Můj oblíbený rok
The Day the Bubble Burst (TV film)
1980 Scarlett O'Hara War, The (TV film)
Serial
1979 Cvok
Fantastic Seven, The (TV film)
1977 Diary of a Young Comic (TV film)
Poslední představení
1976 Death at Love House (TV film)
1975 All Together Now (TV film)
1972 Oh! Calcutta!
1967 Producenti

TV seriály

2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
No Exit (S02E10)
2007 Zpátky do studia (TV seriál)
Gentleman vždy vede (E04)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mince pro štěstí (S02E15)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Jmenuju se vězeň, část první (S03E01)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Vyjížďka (S10E22)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Christmas Story (S02E12)
Milénium (TV seriál)
Somehow, Satan Got Behind Me (S02E21)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Three Men and a Lady (S02E13)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Shower Head (S07E15)
The Cadillac (S07E14)
1993 Columbo (TV seriál)
Ve hře je všechno (S10E07)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Nothing in Common (TV seriál)
1986 One Big Family (TV seriál)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
1979 Hanging In (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Dokumentární

2016 Norman Lear: Just Another Version of You
2006 Pohotovost Bagdád (TV film)
2003 Intimate Portrait: Bea Arthur (TV film)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)

Host

TV pořady

1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Battle of the Network Stars (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace