foto

Siggi Mueller

  • nar. 12.10.1964 (54 let)
    Lenzingerberg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Frühling – Familie auf Probe (TV film)
Frühling – Lieb mich, wenn du kannst (TV film)
Frühling – Sand unter den Füßen (TV film)
2018 Frühling – Am Ende des Sommers (TV film)
Frühling – Wenn Kraniche fliegen (TV film)
2017 Fluss des Lebens – Geboren am Ganges (TV film)
2016 Dora Heldt – Wind aus West mit starken Böen (TV film)
Nejkrásnější den
Rosa: Láska bez předsudků (TV film)
2015 Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
Opa, ledig, jung (TV film)
Rosa: Svatba v Africe (TV film)
Rozmarné jaro: Osudné tajemství (TV film)
Zásnuby naruby (TV film)
2014 Cecelia Ahern: Tajemná kniha lásky (TV film)
Cesta tam
Láska mezi řádky (TV film)
Marie Brand und das Mädchen im Ring
Sama proti osudu (TV film)
Tři pírka (TV film)
2013 Barbara Wood: Princezna se smaragdem (TV film)
Der Große Schwindel (TV film)
Die Erfinderbraut (TV film)
Herzdamen an der Elbe (TV film)
2012 Agent Ranjid rettet die Welt
Die ProSieben Märchenstunde: Der kleine Muck (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Die Karawane der verfluchten Jungfrauen (TV film)
Mich gibt's nur zweimal (TV film)
Osud jménem Tsunami (TV film)
2011 Der Verdacht (TV film)
Die Tote im Moorwald (TV film)
Für immer daheim (TV film)
Geister: All Inclusive
Lügen haben linke Hände (TV film)
Rodinné štěstí (TV film)
Rozmarné jaro: Ženská k pohledání (TV film)
Stadtgeflüster - Sex nach Fünf (TV film)
2010 Bei manchen Männern hilft nur Voodoo (TV film)
C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
Letní láska (TV film)
Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
Tým tygra - Hora tisíce draků
2009 Der Typ, 13 Kinder & ich (TV film)
Detektiv wider Willen (TV film)
Sopka (TV film)
Stíny spravedlnosti (TV film)
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
Die Liebe ein Traum (TV film)
Die dunkle Seite (TV film)
Gefühlte XXS - Vollschlank & frisch verliebt (TV film)
Himmlischer Besuch für Lisa (TV film)
Katie Fforde: Zkouška věrnosti (TV film)
Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
Smrtící včely (TV film)
Und ewig schweigen die Männer (TV film)
Unter anderen Umständen - Böse Mädchen (TV film)
2007 Copacabana (TV film)
Das 100 Millionen Dollar Date (TV film)
Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
Unter anderen Umständen - Bis dass der Tod euch scheidet (TV film)
2006 Bláznivá honička (TV film)
Das Haus der schlafenden Schönen
Im Himmel schreibt man Liebe anders (TV film)
Kráľ Afriky (TV film)
Und ich lieb dich doch! (TV film)
Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (TV film)
2005 Der Tod kommt krass
Die Braut von der Tankstelle (TV film)
Hledám maminku (TV film)
Liebe nach dem Tod (TV film)
Mord am Meer (TV film)
Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
2004 Das Blut der Templer (TV film)
Tausendmal berührt (TV film)
Tučná kořist (TV film)
Wilsberg - Tod einer Hostess (TV film)
2003 Africká láska (TV film)
Der Aufstand (TV film)
Ich back' mir einen Mann (TV film)
Na dně propasti (TV film)
Spoutaný vrah (TV film)
Zrádný šperk (TV film)
2001 Liebe. Macht. Blind. (TV film)
Zwei Engel auf Streife (TV film)
Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Krvavé prázdniny
Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)
Utta Danella: Černé zrcadlo (TV film)
1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Hlasy z temnot (TV film)
Osudný internet (TV film)
Tobias Totz und sein Löwe
1997 Herz über Kopf (TV film)

TV seriály

2017 Frau Temme sucht das Glück (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Pläne (S04E03)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
2013 Fluss des Lebens (TV seriál)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Frühling (TV seriál)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rot wie der Tod (E13)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Absender unbekannt (S03E05)
Heimlich beobachtet (S03E03)
Stadt, Land, Mord (S03E02)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
1997 Unzertrennlichen, Die (TV seriál)
1995 So ist das Leben! Die Wagenfelds (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1993 Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Dokumentární

2015 Tajemné kouzlo bažin
2013 Čtyři elementy (TV seriál)
2012 Das Grüne Wunder - Unser Wald
2011 Terra Mater (TV seriál)
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
1987 Universum (TV seriál)
1965 Expeditionen ins Tierreich (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Kobra 11 (TV seriál)
Okno (S13E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace