foto

Martin McDougall

  • nar. Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Legacy of Lies
2014 Blíže k Měsíci
Na hraně zítřka
2012 Královský víkend
2011 360
2010 Zelená zóna
2006 Pitva mimozemšťana
Zombies
2005 The Girl in the Café (TV film)
2003 Bestie
Oktanový kult
2002 Fever in the Blood, A
2001 Na dně oceánu (TV film)
Poslední agent
Výtah smrti
2000 Octopus
1999 Zločin v Silicon Valley
1998 Mág Houdini (TV film)
Zachraňte vojína Ryana
1997 Pátý element
1995 Krátká romance (TV film)
Soudce Dredd
1994 Smrtící stroj

TV seriály

2019 Koruna (TV seriál)
Margaretologie (S03E02)
2017 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Ctihodná žena (TV seriál)
The Paring Knife (E08)
The Unfaithful Husband (E02)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (E08)
Utopia (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2011 Epizody (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1993 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Northern Italy, June 1918 (S02E10)
1987 McDougall (TV seriál)

Dokumentární

2008 Opravdoví hrdinové (TV seriál)
2005 Přežít! (TV seriál)
2004 Vesmírná Odysea - Putování po planetách (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky