foto

Ray McKinnon

  • nar. 15.11.1957 (62 let)
    Adel, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Le Mans '66
2012 Bahno z Mississippi
Last Ride, The
2011 Footloose: Tanec zakázán
Fracek
Můj přítel delfín
Úkryt
2009 Večerní slunce
Zrození šampióna
2008 Poslední ukolébavka
2007 Randy and the Mob
2006 Come Early Morning
Things That Hang from Trees
2004 Chrystal
2003 Ztracené
2002 The Pickets
Šerif
2001 The Accountant
2000 Bratříčku, kde jsi?
Rocky Times (TV film)
1999 Cena za zlomené srdce (TV film)
This Is Harry Lehman
1998 Sbohem lásko
1997 Old Man (TV film)
1996 Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Apollo 13
Luční harfa
Síť
1994 Moment of Truth: Caught in the Crossfire (TV film)
Roswell (TV film)
1993 Arly Hanks (TV film)
Dokonalý svět
Návrat Sommersbyho
Obchodník s hrůzou
1992 Neslušnost (TV film)
Proměna Betty Lou
Srdce v plamenech (TV film)
Začít znova (TV film)
1991 Bugsy
Noc lovce (TV film)
Paris Trout (TV film)
Skvělý život
The Gambler Returns: The Luck of the Draw (TV film)
Výstřely na sklonku dne (TV film)
1990 Jeho syn (TV film)
Julie a její milenci
Vražda ve státě Mississippi (TV film)
Web of Deceit (TV film)
When Will I Be Loved? (TV film)
1989 Řidič slečny Daisy

TV seriály

2019 Dolly Parton: Hra na city (TV seriál)
Hned za rohem (E02)
Wayne (TV seriál)
Get Some Then (E01)
Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Kukulkan (S02E08)
Muluc (S02E06)
Xquic (S02E05)
další epizody (5)
2018 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Rata/Ch'o (S01E08)
Cucaracha/K'uruch (S01E07)
Gato/Mis (S01E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Book of Esther (S19E20)
2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sleigh Ride (S03E16)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
To Be, Act 1 (S04E13)
Burnt and Purged Away (S04E12)
další epizody (12)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Blind Spot (S01E07)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Pan Wu (S01E10)
další epizody (11)
2002 Philly (TV seriál)
The Curse of the Klopman Diamonds (E12)
Akta X (TV seriál)
Nepravděpodobné (S09E13)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Letec (S01E03)
1994 Scarlett (TV seriál)
Svědectví (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Paging Doctor God (S02E10)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Chrystal

TV seriály

2016 Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Happy Unburdening (S04E07)
Go Ask Roger (S04E04)
další epizody (6)
2015 Rectify (TV seriál)
The Source (S03E06)
The Future (S03E05)
Thrill Ride (S03E02)
další epizody (4)
2014 Rectify (TV seriál)
Unhinged (S02E10)
The Great Destroyer (S02E08)
Donald the Normal (S02E04)
další epizody (4)
2013 Rectify (TV seriál)
Jacob's Ladder (S01E06)
Drip, Drip (S01E05)
Sexual Peeling (S01E02)
další epizody (4)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Randy and the Mob
2004 Chrystal
2001 The Accountant

TV seriály

2016 Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
2015 Rectify (TV seriál)
The Source (S03E06)
2013 Rectify (TV seriál)
Jacob's Ladder (S01E06)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Happy Unburdening (S04E07)
Physics (S04E06)
další epizody (8)
2015 Rectify (TV seriál)
The Source (S03E06)
The Future (S03E05)
Girl Jesus (S03E04)
další epizody (6)
2014 Rectify (TV seriál)
Unhinged (S02E10)
Until You're Blue (S02E09)
The Great Destroyer (S02E08)
další epizody (10)
2013 Rectify (TV seriál)
Jacob's Ladder (S01E06)
Drip, Drip (S01E05)
Plato's Cave (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky