foto

Michael Bloomberg

  • nar. 14.2.1942 (75 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Správci osudu
Šťastný Nový rok
1984 Rozhovor na přání

TV seriály

2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál) - a.z.
O fous (S07E09) - a.z.
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2016 Září po patnácti letech (TV film)
2014 Fed Up
2012 Koch
16 Acres
2011 Counterterror NYC (TV film)
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
Bill Cunningham New York
Vzpomínky na New York
2007 Le Cirque: A Table in Heaven
The Gates
1988 P.O.V. (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

TV pořady

2013 The 67th Annual Tony Awards (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Postavte se rakovině (TV pořad)
2009 Král dortů (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 Heidi klum: svět modelingu (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
This Week (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1947 Meet the Press (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace