foto

Michael Bloomberg

  • nar. 14.2.1942 (76 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Správci osudu
Šťastný Nový rok
1984 Rozhovor na přání

TV seriály

2013 Dobrá manželka (TV seriál)
What's In The Box? (S04E22)
2012 Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál) - a.z.
O fous (S07E09) - a.z.
Larry, kroť se (TV seriál)
Larry vs. Michael J. Fox (S08E10)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Patnáct minut slávy (S02E12)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2016 Září po patnácti letech (TV film)
2014 Fed Up
2012 16 Acres
Koch
2011 Counterterror NYC (TV film)
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
Bill Cunningham New York
Vzpomínky na New York
2007 Le Cirque: A Table in Heaven
The Gates
1988 P.O.V. (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 The 67th Annual Tony Awards (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Postavte se rakovině (TV pořad)
2009 Král dortů (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 Heidi klum: svět modelingu (TV pořad)
Tavis Smiley (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
This Week (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1947 Meet the Press (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace