foto

Sasheer Zamata

  • nar. 6.5.1986 (34 let)
    Indianapolis, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Spree
2018 Jsem božská
So Close (TV film)
The Weekend
2017 Deidra & Laney Rob a Train
The Outdoorsman
2016 Albert (TV film)
Sleight
Yoga Hosers
2014 Intimate Semaphores

TV seriály

2020 Robbie (TV seriál)
Woke (TV seriál)
Gig E. Smalls (E03)
What Prequels? (E02)
Rhymes with Broke (E01)
2019 Historical Roasts (TV seriál)
Corporate (TV seriál)
The Tragedy (S02E08)
Mattchiavelli and the Piss Detective (S02E06)
Thanks! (S02E04)
další epizody (4)
2018 Overthinking with Kat & June (TV seriál)
2017 At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
Making Love (S01E09)
BoJack Horseman (TV seriál)
Ruthie (S04E09)
2016 People of Earth (TV seriál)
Significant Other (S01E06)
Transparent (TV seriál)
Elizah (S03E01)
2014 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Slut-Shaming (S02E10)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Bad Decisions (S01E01)
Lucas Bros Moving Co (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)
2015 Live From New York!

Host

TV pořady

2016 Night Train with Wyatt Cenac (TV pořad)
The $100,000 Pyramid (TV pořad)
2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky